Customer Portal

Get Involved. Join the Conversation.

Topic

    Sheri Hastings
    Access Control is grayed out on my navset. Community Self...
    Topic posted May 9, 2016 by Sheri HastingsSilver Medal: 2,000+ Points, last edited May 19, 2016 
    94 Views, 1 Comment
    Title:
    Access Control is grayed out on my navset. Community Self Service
    Content:

    Access Control is grayed out on my navset despite being enabled in my profile.

    Using new Community Self Service for the first time.
    I have enabled access control on both the contacts and administration tabs for my profile. When added to my navset it is grayed out. I have tried logging out and logging in and rebuilding local settings and local data cache as well.  Is there something else I need to do to have it enabled?

     There appears to be some questions about if communities ities_enabled  needs to be turned on for that. It happens to be on for my site.  I think I was also experiencing this same problem with it was not turned on.
    Also not sure it matters but CP framework is 3.3 with all the discussion widgets enabled.


    Any ideas why access control would be grayed out in the nav set?

    Thanks

     

    Version:
    February 2016

    Comment

     

    • Matthew Lees

      Sheri - We're not 100% that this will un-gray-out the Access Control setting...but can you check to make sure that the Enhanced Console is enabled? There's a checkbox for this in the "Other" tab of the Profile settings page. So for your (admin) profile, go to "Staff Management > Profiles > [Profile Name] > Other (tab)." The Enhanced Console checkbox is just below the Session Timeout textbox (you can't miss it...).