Comments

  • 1-5 of 5
  • anne

    Thanks Monique,

     

    However I've the impression that you example isn't right.

    As far as I can see it is the same example as the topic starter started with, so the used URL appears wrong to me and is at least different from the one you mention in your message.

    Furthermore the code creates, I think, the problem with the @ you mentioned in an earlier message.

    Do you agree?

     

    Monique,

     

    I've found a serious problem in the original example of the topic starter.

    He has the variable  p_email instead of p_email.addr.

     

     

    I've implemented your suggestions and when I try the script I end up on the page:

    http://<my company>.custhelp.com/app/utils/login_form/session/L3NpZC9CaWxxR2xuag==

     

    and I still need to login on the customer portal and the new user is not created, so apparently the script is not doing what it is supposed to do.

     

    The script I use is this one:

     

    header("Content-type: text/html; charset=UTF-8");
    $params['p_userid'] = "janpiet";
    $params['p_passwd'] = 's8df6tsdf76tsd';
    $params['p_email.addr'] = 'mrasghfhk@hotmail.com';
    $params['p_li_passwd'] = 'N75JHc,WH9';

     foreach ($params as $key => $value) {
      
       $params_str .= $key.'='.($value).'&';
      }
      //echo $params_str;
      $redirect_url = 'http://<mycompany>.custhelp.com/ci/pta/login/redirect/answers/list/p_li/';
      $redirect_url .= base64_encode(strtr(substr($params_str, 0, -1), array('+' => '_', '/' => '~', '=' => '*')));
      //echo strtr(substr($params_str, 0, -1), array('+' => '_', '/' => '~', '=' => '*'));
      //echo $redirect_url;
       header("Location: $redirect_url");

     

     

    I've removed here the specific company name.

    The details specified are not in the database so the script it supposed to add this information and perform a log in.

     

    I can't find any problems. So please can you look at it?

     

    And just a question that came to my mind:

    The integration manual nov 08 on p 117 says:"After you have completed these steps, you will need to deploy the RightNow Customer Portal."

     

    What is exactly meant by that?

     

  • anne
    Well, I've the same problems to get PTA working. I'm curious to know about what you did to make it work.
  • anne

    Thanks htosun,

     

    Your information and help was very valuable. It's working now.

    (I removed the testversions.)

     

    anne_tkbc

  • anne

    Thanks htosun.

     

    I'll drop the www.snay.org case since it's not mine. I only wanted to point out that there's an typing error in that version. Instead I'll focus on my version.

     

    I don't know exactly what you mean by "the opensearch report was changed".

     

    I've changed my version in the way you've suggested, but it still not working. It now launches an error message claiming that it can't retrieve RSS feeds from the server so your assumption might be right.

    I've tried a new approach now. This URL:

    http://knowledgebasecompany.custhelp.com/cgi-bin/knowledgebasecompany.cfg/php/enduser/opensearch.php

    (that must be on one line)

     

    produces results when called in a browser, but in the widget it gives again the same errormessage about not being able to retrieve RSS feeds.

    You can test it at: http://www.uithuizen.net/rnt/syndicationwidget3.htm

     

    Do you have new suggestions?

  • anne

    How is it possible that the script mentioned above on this page:

    http://www.snay.org/nhcc-widget.htm

    is working?

     

    There's an error in the script.

    It says:

    <script language="javascript" src="http://wwww.snay.org/rightnow/widgets/arss.js"></script>

     

    (look at the "wwww").

     

    I guess I have a correct script but it isn't working correctly and I don't understand why! The script is at:

     

    http://www.uithuizen.net/rnt/syndicationwidget2.htm

     

    Can someone please check it for me?

     

    Thanks in advance.